Välkommen till Casa Tres Hermanos i Capistrano Village.

Capistrano Village är en vacker urbanisation som består av små vitputsade hus och prunkande trädgårdar. Vår lägenhet ligger i ett hörnhus på Calle Naranjos 12 A - Apelsingatan 12 A.

Lägenheten består av två plan med sovrum och badrum på varje plan. Sovrummet på nedre plan leder till en liten trädgård med växter i stora krukor. På det övre planet finns kök och vardagsrum som leder till terassen. Även på nedre plan finns det ett litet kök. Det finns ac i alla rum. Sänglinne och handdukar ingår i hyran. Badhandukar kan hyras. Tv med tre svenska kanaler och en mängd andra kanaler finns samt wifi. För våra yngsta gäster finns lite böcker och leksaker till låns.

Det finns två poolområden, totalt 5 pooler som hör till Capistrano Village. Det är ca 2 min promenad till första poolen. Det är ca 10-15 minuters promenad till Burriana Beach, den mest kända och största stranden i Nerja. Till centrala Nerjas stad så är det ungefär lika långt.  Det går en lokalbuss nära lägenheten som kostar 1 euro. Det tar en snabbt ner på stan och till andra bussar om man vill åka buss till granstäderna. Tex Friggiliana och Maro. 

I kvarteret finns en fin supermarket där man hittar det mesta. Här finns även en kaffeautomat med oväntat gott kaffe för 1 euro. Större mataffärer finns straxt nedanför Capistrano Village, Mercadona och Super sol.

Vill ni hyra bil har vi tips på en bra biluthyrningsfirma som vi själva brukar hyra av. Bilen hämtas på Malaga flygplats och återlämnas även där.  Vill man åka taxi bokas det lättast via www.taxinerja.es Det kostar 65 euro från flygplatsen till Nerja fast pris.

Det finns parasoll, strandstolar och strandleksaker att låna med till stranden. På det flesta stränder kan man även hyra dagbädd och parasoll för ca 3-4 euro. 

När ni lämnar lägenheten ber vi er att lämna en flaska vatten, pasta, krossade tomater, lite te och kaffe. Det är vanligt att våra gäster anländer mitt i natten och är då både törstiga och hungriga.

Välkomna att höra av er med frågor.